Novinka - Velkoobchod v e-shopu

Naše nová nabídka je určena pro firmy podnikající v oboru BOZP, respektivě prodávajícím náš sortiment v této oblasti trhu. Abychom vám mohli poskytnout výrazně příznivější ceny oproti těm běžným, zřídili jsme novou sekci e-shopu - velkoobchod bezpečnostní tabulky.

Co vám tato novinka přinese? Veškerý sortiment je v e-shopu zobrazen tak, jak jste byli dosud zvyklí. Liší se pouze v cenách, které jsou poníženy o obchodní slevu. Ta se liší podle prodejnosti výrobků. Nejvýraznější je u nejvíce prodávaných položek ... plastových a samolepících tabulek formátu A4. Zcela jedinečná je pak cenová hladina fotoluminiscenčních výrobků. Zde si dovolujeme tvrdit, že levněji tyto produkty momentálně na českém trhu nezakoupíte. Bezpečnostní tabulky nejvýhodnějši na trhu. Čerpání VO cen je možné pouze prostřednictvím centrály Blansko, prodejny v Praze a Brně fungují výhradně jako maloobchodní prodejny.

Veškeré podrobnosti k přihlášení a podmínkám využívání této sekce naleznete v odkazu Velkoobchod. Případné otázky zodpovíme či nejasnosti vysvětlíme telefonicky či mailem.